Midden in de Bollenstreek, tussen de bossen en de bloembollenvelden, ligt het historisch Landgoed Keukenhof. Een groene oase van rust, in de hectiek van de Randstad. Het landgoed heeft een idyllische sfeer en een stijlvolle uitstraling.

Praktische informatie

Wanneer is het landgoed geopend?
Het landgoed Het landgoed is geopend van maandag t/m zondag tussen 08:30 – 17:00 uur. De toegang tot het landgoed en het parkeren is gratis.
Restaurant de Hofboerderij
Restaurant de Hofboerderij is geopend van woensdag tot en met zondag tussen 10:00 en 17:00 uur.
Moet ik betalen voor een wandeling over het landgoed?
Nee, toegang tot het landgoed is gratis.
Waar kan ik parkeren?
Je kan gratis parkeren op het parkeerterrein van Kasteel Keukenhof. Klik hier voor de route. Ook is er een fietsenstalling.
Zijn er rondleidingen door het kasteel?
Ja, het is in de maanden februari en maart mogelijk om een rondleiding te krijgen door Kasteel Keukenhof. De rondleiding is gratis, duurt 90 minuten en is Nederlandstalig. Let op: er kunnen maximaal 15 personen per groep worden gereserveerd en de reservering is pas geldig na bevestiging via mail. Klik hier om een rondleiding te reserveren.

Rijksmonumenten Landgoed Keukenhof

Het landgoed van 240 hectare is vrij toegankelijk en heeft 15 Rijksmonumenten. Kasteel Keukenhof en alle bijgebouwen zijn door de jaren heen goed bewaard gebleven en dat is uniek in Nederland.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.