Een sprookjesachtige bruiloft bij Kasteel Keukenhof!

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Trouwen in een sprookjesachtige omgeving? Bij ons zijn jullie aan het juiste adres. Kasteel Keukenhof vormt het stralende middelpunt van het sfeervolle en bosrijke Landgoed Keukenhof en is gelegen in het hart van de Randstad.

Huwelijksceremonie
Als jullie ons historische landgoed oplopen zie je direct de romantische uitstraling van het kasteel en de tuinen. Kasteel Keukenhof beschikt over meerdere unieke locaties. Trouwen in de stijlvolle Blauwe Salon van het Kasteel, buiten onder een romantisch prieel of in het Koetshuis? De keuze is aan jullie.

Toost, taart en receptie
Een sprookjesachtige ‘balkonscène’ terwijl jullie gasten het glas heffen op jullie geluk? Het aansnijden van de bruidstaart op het groene gazon naast het kasteel of een sfeervolle receptie op het patioterras van het Koetshuis? In persoonlijk overleg maken wij graag een programma op maat.

Dineren
Een stijlvol geserveerd diner in de Hofboerderij, een smakelijk buffet met lang gedekte tafels of misschien een trendy walking dinner? Samen met onze culinair partner zijn wij in staat jullie culinaire wensen tot in de kleinste puntjes voor jullie te verzorgen.

Feestavond
Jullie mooiste dag afsluiten met een spetterend feest? Feesten kunnen in de Grote Salon van ons Koetshuis worden gegeven met ruimte tot ongeveer 150 gasten. En als er gasten zijn die graag rustig met elkaar willen praten, staan de knusse stallen ook ter beschikking.

Kasteel Keukenhof
Kasteel Keukenhof dateert uit 1641 en door de eeuwen heen werd het oorspronkelijke landhuis getransformeerd tot een kasteel. In de Blauwe Salon staat het oorspronkelijke interieur. Naast de huwelijksvoltrekking is het kasteel ook beschikbaar voor het aansnijden van de bruidstaart. Uiteraard kunnen jullie ook de bruidsreportage maken in de prachtige kamers! In de Blauwe Salon kunnen jullie tot 45 gasten verwelkomen.
Kasteeltuin
Ook in de tuin van Kasteel Keukenhof mag je trouwen, de taart aansnijden of een receptie geven. Zie je het al voor je: daar sta je dan onder het romantische trouwprieel. De kraakheldere witte trouwstoelen die afsteken bij het frisgroene gras en de halfbewolkte hemel, met daarachter het imposante kasteel. Een onvergetelijke dag! In de kasteeltuin kunnen jullie 80 gasten verwelkomen.
Koetshuis
Tussen de oude bomen verrijst ons indrukwekkende Koetshuis. Tijdens jullie huwelijksdag kan het Koetshuis gebruikt worden voor tal van activiteiten zoals een receptie, lunch en diner maar ook feesten mogen hier gehouden worden. Naast de Grote Salon beschikt het Koetshuis over kleinere en knusse stallen, een zonnig privéterras en een ommuurd patioterras. In het Koetshuis kunnen jullie tot 80 gasten verwelkomen voor het diner en 150 gasten verwelkomen voor het feest.
Hofboerderij
Op steenworpafstand van het kasteel ligt de uit 1643 stammende Hofboerderij van Kasteel Keukenhof. Het boerderijplein kan perfect gebruikt worden voor het diner. Dineren kan aan de lang gedekte tafels in de Hofboerderij. Hier kunnen jullie binnen tot 60 gasten verwelkomen.

Ja, ik wil!

Kasteel Keukenhof biedt verschillende mogelijkheden voor kleinere en grotere gezelschappen. Wij nodigen jullie graag uit voor een persoonlijke kennismaking met onze locaties, mogelijkheden en veelzijdigheid om jullie bruiloft compleet naar wens te verzorgen. Wij hanteren een omzetgarantie van € 10.000. Dit bedrag is inclusief horeca en locatiekosten.

Informatie aanvragen
Nigel en Michelle
Juli 2023
"Onze fantastische bruiloft bij Kasteel Keukenhof. Wat een geweldige dag hebben wij gehad. Vooraf hebben wij contact gehad met Myron, al onze wensen heeft zij uitgewerkt tot in de puntjes. Geen vraag was te veel. Op de dag zelf stond partymanager Nena en Robin voor ons klaar. Alles is super verlopen! Dankbaar voor het hele team wat super hard heeft gewerkt op onze dag. We hadden ons geen mooiere dag kunnen wensen. Kasteel Keukenhof is zeker een aanrader! Vooral de diverse plekjes op locatie; prachtige tuin voor de ceremonie en borrel. De sfeervolle kapschuur voor het diner en s avonds het feest in het koetshuis. Alles klopte van begin tot het eind, het was een groot feest!"
Kelly en Pascal
Augustus 2023
"Prachtige, sfeervolle locatie met een geweldig team. Leuke afwisseling tussen kasteel, tuin, kapschuur en koetshuis, maar toch alles op 1 locatie. Al veel complimenten gehad van onze gasten over de sprookjesachtige dag. Absoluut een aanrader!"
Jim en Marrianne
Augustus 2022
"Onze trouwdag op Kasteel Keukenhof was fantastisch. Tijdens de kennismaking kregen we direct veel vertrouwen. De voorbereiding verliep vlekkeloos; de communicatie was snel en volledig en er werd goed meegedacht hoe we onze wensen konden laten vervullen. Op de dag zelf werden we volledig ontzorgd waardoor wij volop konden genieten. De locatie is prachtig onderhouden en gratis parkeren is erg fijn voor alle gasten. Ook de catering was tot in de puntjes verzorgd. Kortom: toplocatie voor een onvergetelijke dag!"
Laurens en Bahar
Juni 2022
"Kasteel Keukenhof is een schitterend trouw locatie. Het koetshuis kan tot een prachtige feestzaal omgetoverd worden. Het management denkt erg goed met je mee om je mooiste dag van je leven prachtig eruit te laten zien. Tevens heeft kasteel Keukenhof een uitstekende catering, die zelfs oosterse gerechten op aanvraag heerlijk kan maken."
Jelle en Melissa
Juli 2022
"Wij hebben op 8 juli een fantastische bruiloft gehad! Een echt sprookjes gevoel, super locatie, zeer aanrader. Perfect weer, goede bediening, drankjes werden steeds opnieuw gevuld! Wij zijn zeer tevreden en kijken er goed op terug."