Een sprookjesachtige bruiloft bij Kasteel Keukenhof!

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Trouwen in een sprookjesachtige omgeving? Bij ons zijn jullie aan het juiste adres. Kasteel Keukenhof vormt het stralende middelpunt van het sfeervolle en bosrijke Landgoed Keukenhof en is gelegen in het hart van de Randstad.

Huwelijksceremonie
Als jullie ons historische landgoed oplopen zie je direct de romantische uitstraling van het kasteel en de tuinen. Kasteel Keukenhof beschikt over meerdere unieke locaties. Trouwen in de stijlvolle Blauwe Salon van het Kasteel, buiten onder een romantisch prieel of in het Koetshuis? De keuze is aan jullie.

Toost, taart en receptie
Een sprookjesachtige ‘balkonscène’ terwijl jullie gasten het glas heffen op jullie geluk? Het aansnijden van de bruidstaart op het groene gazon naast het kasteel of een sfeervolle receptie op het patioterras van het Koetshuis? In persoonlijk overleg maken wij graag een programma op maat.

Dineren
Een stijlvol geserveerd diner in de Hofboerderij, een smakelijk buffet met lang gedekte tafels of misschien een trendy walking dinner? Samen met onze culinair partner zijn wij in staat jullie culinaire wensen tot in de kleinste puntjes voor jullie te verzorgen.

Feestavond
Jullie mooiste dag afsluiten met een spetterend feest? Feesten kunnen in de Grote Salon van ons Koetshuis worden gegeven met ruimte tot ongeveer 150 gasten. En als er gasten zijn die graag rustig met elkaar willen praten, staan de knusse stallen ook ter beschikking.

Kasteel Keukenhof
Kasteel Keukenhof dateert uit 1641 en door de eeuwen heen werd het oorspronkelijke landhuis getransformeerd tot een kasteel. In de Blauwe Salon staat het oorspronkelijke interieur. Naast de huwelijksvoltrekking is het kasteel ook beschikbaar voor het aansnijden van de bruidstaart. Uiteraard kunnen jullie ook de bruidsreportage maken in de prachtige kamers! In de Blauwe Salon kunnen jullie tot 45 gasten verwelkomen.
Kasteeltuin
Ook in de tuin van Kasteel Keukenhof mag je trouwen, de taart aansnijden of een receptie geven. Zie je het al voor je: daar sta je dan onder het romantische trouwprieel. De kraakheldere witte trouwstoelen die afsteken bij het frisgroene gras en de halfbewolkte hemel, met daarachter het imposante kasteel. Een onvergetelijke dag! In de kasteeltuin kunnen jullie 70 gasten verwelkomen.
Koetshuis
Tussen de oude bomen verrijst ons indrukwekkende Koetshuis. Tijdens jullie huwelijksdag kan het Koetshuis gebruikt worden voor tal van activiteiten zoals een receptie, lunch en diner maar ook feesten mogen hier gehouden worden. Naast de Grote Salon beschikt het Koetshuis over kleinere en knusse stallen, een zonnig privéterras en een ommuurd patioterras. In het Koetshuis kunnen jullie tot 80 gasten verwelkomen voor het diner en 150 gasten verwelkomen voor het feest.
Hofboerderij
Op steenworpafstand van het kasteel ligt de uit 1643 stammende Hofboerderij van Kasteel Keukenhof. Het boerderijplein kan perfect gebruikt worden voor het diner. Dineren kan aan de lang gedekte tafels in de Hofboerderij. Hier kunnen jullie binnen tot 60 gasten verwelkomen.

Ja, ik wil!

Kasteel Keukenhof biedt verschillende mogelijkheden voor kleinere en grotere gezelschappen. Wij nodigen jullie graag uit voor een persoonlijke kennismaking met onze locaties, mogelijkheden en veelzijdigheid om jullie bruiloft compleet naar wens te verzorgen. Wij hanteren een omzetgarantie van € 10.000. Dit bedrag is inclusief horeca en locatiekosten.

Informatie aanvragen
Van der Lubbe
Juni 2024
"Onze bruiloft bij kasteel Keukenhof was in 1 woord GEWELDIG. Wat een onwijs mooie locatie is het om te trouwen, echt een sprookje. Alles was perfect geregeld.
Het personeel is niet normaal goed, ze zijn niet alleen onwijs goed in hun werk maar ook nog is hartstikke vriendelijk en leuk.
Het was echt TOP!"
Rick en Desiree
Mei 2024
"Op 18 mei 2024 hebben wij een onvergetelijk mooie bruiloft gehad bij Kasteel Keukenhof. Samen met familie, vrienden en collega’s. Sprookjesachtig was het. Op een adembenemend mooie locatie. Met fantastisch weer en heerlijk eten & drinken. Alles was tot in de details perfect. Wat ons betreft kon het niet mooier en ook onze gasten waren razend enthousiast!

Deze perfecte dag was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder het geweldige personeel van Kasteel Keukenhof. Jullie waren ongelofelijk zorgzaam, lief en vrolijk. Jullie hebben er een feestje van gemaakt waar wij, en alle andere gasten, onwijs van hebben genoten.

Wat zouden we deze dag dolgraag met familie, vrienden, collega’s en jullie willen herbeleven. Bij het magisch mooie Kasteel Keukenhof. Opnieuw en opnieuw en opnieuw.

Onwijs bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben betekend. En wie weet weer tot bij Kasteel Keukenhof, waar wij van plan zijn om nog heel vaak herinneringen op te halen onder het genot van een hapje en drankje!"
J & C
Mei 2024
"Wij zijn op 10 mei 2024 getrouwd bij Kasteel Keukenhof. Wij hebben een geweldige dag gehad die ook perfect verzorgd was door al het personeel.

Vanaf het moment van plannen, inclusief de hele aanloop naar de dag, zijn wij enorm goed geholpen door Myron en haar collega's. Onze wensen zijn duidelijk begrepen en er werd heel erg enthousiast en leuk mee gedacht door iedereen die erbij betrokken waren. Ook de leveranciers die aangedragen zijn vanuit Keukenhof.

Op de dag zelf zijn wij goed opgevangen en geholpen door al het personeel. Wij waren ook blij om vooraf nog even kennis te hebben kunnen maken met Nena die op de dag zelf ook enorm heeft geholpen om alles op rolletjes te laten verlopen.

Wij hebben tevens van al onze gasten niets dan lof voor de locatie, het personeel, de sfeer maar vooral ook het eten gehad. Complimenten dan ook aan de chef. Al met al dus een daverend succes.
Het was ook zeer fijn dat tijdens de dag het personeel goed heeft opgelet dat ook wij genoeg te drinken en/of te eten hadden."
Nigel en Michelle
Juli 2023
"Onze fantastische bruiloft bij Kasteel Keukenhof. Wat een geweldige dag hebben wij gehad. Vooraf hebben wij contact gehad met Myron, al onze wensen heeft zij uitgewerkt tot in de puntjes. Geen vraag was te veel. Op de dag zelf stond partymanager Nena en Robin voor ons klaar. Alles is super verlopen! Dankbaar voor het hele team wat super hard heeft gewerkt op onze dag. We hadden ons geen mooiere dag kunnen wensen. Kasteel Keukenhof is zeker een aanrader! Vooral de diverse plekjes op locatie; prachtige tuin voor de ceremonie en borrel. De sfeervolle kapschuur voor het diner en s avonds het feest in het koetshuis. Alles klopte van begin tot het eind, het was een groot feest!"
Kelly en Pascal
Augustus 2023
"Prachtige, sfeervolle locatie met een geweldig team. Leuke afwisseling tussen kasteel, tuin, kapschuur en koetshuis, maar toch alles op 1 locatie. Al veel complimenten gehad van onze gasten over de sprookjesachtige dag. Absoluut een aanrader!"

Fotoalbum