Een sprookjesachtige bruiloft bij Kasteel Keukenhof!

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Trouwen in een sprookjesachtige omgeving? Bij ons zijn jullie aan het juiste adres. Kasteel Keukenhof vormt het stralende middelpunt van het sfeervolle en bosrijke Landgoed Keukenhof en is gelegen in het hart van de Randstad.

Huwelijksceremonie
Als jullie ons historische landgoed oplopen zie je direct de romantische uitstraling van het kasteel en de tuinen. Kasteel Keukenhof beschikt over meerdere unieke locaties. Trouwen in de stijlvolle Blauwe Salon van het Kasteel, buiten onder een romantisch prieel of in het Koetshuis? De keuze is aan jullie.

Toost, taart en receptie
Een sprookjesachtige ‘balkonscène’ terwijl jullie gasten het glas heffen op jullie geluk? Het aansnijden van de bruidstaart op het groene gazon naast het kasteel of een sfeervolle receptie op het patioterras van het Koetshuis? In persoonlijk overleg maken wij graag een programma op maat.

Dineren
Een stijlvol geserveerd diner in de Hofboerderij, een smakelijk buffet met lang gedekte tafels of misschien een trendy walking dinner? Samen met onze culinair partner zijn wij in staat jullie culinaire wensen tot in de kleinste puntjes voor jullie te verzorgen.

Feestavond
Jullie mooiste dag afsluiten met een spetterend feest? Feesten kunnen in de Grote Salon van ons Koetshuis worden gegeven met ruimte tot ongeveer 150 gasten. En als er gasten zijn die graag rustig met elkaar willen praten, staan de knusse stallen ook ter beschikking.

Kasteel Keukenhof
Kasteel Keukenhof dateert uit 1641 en door de eeuwen heen werd het oorspronkelijke landhuis getransformeerd tot een kasteel. In de Blauwe Salon staat het oorspronkelijke interieur. Naast de huwelijksvoltrekking is het kasteel ook beschikbaar voor het aansnijden van de bruidstaart. Uiteraard kunnen jullie ook de bruidsreportage maken in de prachtige kamers! In de Blauwe Salon kunnen jullie tot 45 gasten verwelkomen.
Kasteeltuin
Ook in de tuin van Kasteel Keukenhof mag je trouwen, de taart aansnijden of een receptie geven. Zie je het al voor je: daar sta je dan onder het romantische trouwprieel. De kraakheldere witte trouwstoelen die afsteken bij het frisgroene gras en de halfbewolkte hemel, met daarachter het imposante kasteel. Een onvergetelijke dag! In de kasteeltuin kunnen jullie 80 gasten verwelkomen.
Koetshuis
Tussen de oude bomen verrijst ons indrukwekkende Koetshuis. Tijdens jullie huwelijksdag kan het Koetshuis gebruikt worden voor tal van activiteiten zoals een receptie, lunch en diner maar ook feesten mogen hier gehouden worden. Naast de Grote Salon beschikt het Koetshuis over kleinere en knusse stallen, een zonnig privéterras en een ommuurd patioterras. In het Koetshuis kunnen jullie tot 80 gasten verwelkomen voor het diner en 150 gasten verwelkomen voor het feest.
Hofboerderij
Op steenworpafstand van het kasteel ligt de uit 1643 stammende Hofboerderij van Kasteel Keukenhof. Het boerderijplein kan perfect gebruikt worden voor het diner. Dineren kan aan de lang gedekte tafels in de Hofboerderij. Hier kunnen jullie binnen tot 60 gasten verwelkomen.

Ja, ik wil!

Kasteel Keukenhof biedt verschillende mogelijkheden voor kleinere en grotere gezelschappen. Wij nodigen jullie graag uit voor een persoonlijke kennismaking met onze locaties, mogelijkheden en veelzijdigheid om jullie bruiloft compleet naar wens te verzorgen. Wij hanteren een omzetgarantie van € 10.000. Dit bedrag is inclusief horeca en locatiekosten.

Informatie aanvragen