Een sfeervolle locatie in Lisse

Organiseer samen met familie, vrienden en collega’s een feest of partij op een bijzonder plekje in de Bollenstreek. Een sfeervolle receptie op een zonnig terras of een spetterend feest in de Grote Salon van het Koetshuis? Of shared dining gecombineerd met een bedrijfsfeest, bij Kasteel Keukenhof is het mogelijk! We werken samen met een culinair partner die jullie wensen tot in de puntjes verzorgd. Iets extra’s? Maak het feest onvergetelijk met een dj, saxofonist en sfeerverlichting!

“We hebben onwijs genoten van het kerstfeest, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen! We krijgen veel enthousiaste reacties van alle medewerkers en kijken terug op een geslaagd evenement!” – AW Groep Lisse

Koetshuis
Tussen de eeuwenoude bomen verrijst ons indrukwekkende Koetshuis. Naast de Grote Salon beschikt het Koetshuis over kleinere en knusse stallen, een zonnig privéterras en een ommuurd patioterras. De flexibele inrichting van het Koetshuis zorgt ervoor dat deze locatie compleet naar uw wens kan worden ingericht. Een congres, productpresentatie, diner of bijvoorbeeld uw personeelsfeest? Het Koetshuis is geschikt voor groepen tot 150 gasten.
Hofboerderij
Op steenworpafstand van het kasteel ligt de uit 1643 stammende Hofboerderij van Kasteel Keukenhof. Het levendige boerderijplein kan perfect gebruikt worden voor bijvoorbeeld een heerlijke picknick, barbecue of feestavond. Dineren aan lange gedekte tafels in de voormalige stal met eeuwenoude balken, vloeren en daken? Het kan in de Hofboerderij van Kasteel Keukenhof! De Hofboerderij is binnen geschikt voor 60 gasten.
De Nieuwe Plantage
Naast de historische locaties op het landgoed beschikt Kasteel Keukenhof ook over een groot evenemententerrein, ‘De Nieuwe Plantage’. Dit sfeervolle en open terrein in een bos is ongeveer 5.000 m2 groot. Het beschikt over alle faciliteiten om een grote beurs of evenement tot een succes te maken. Het gehele park is voorzien van een vast padenstructuur en beschikt over meerdere toegangswegen waardoor de aan- en afvoer van goederen eenvoudig is.

Extra informatie

Kasteel Keukenhof biedt verschillende mogelijkheden voor kleinere en grotere gezelschappen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

“Wij hebben veel enthousiaste reacties ontvangen over Kasteel Keukenhof en kijken terug op een zeer geslaagde avond. Veel dank voor de goede zorgen en de fijne samenwerking. Graag tot een volgende keer.” – De Nederlandsche Bank