Brengt u een bezoek aan Kasteel Keukenhof? Loop dan ook even langs Restaurant de Hofboerderij. Hier bent u van harte welkom voor een goede kop koffie met vers gebak, een heerlijk lunchbroodje of voor een borrel. Klik op de button om de menukaart te bekijken.

Hofboerderij menukaart

 

Openingstijden

Restaurant de Hofboerderij is geopend van woensdag tot en met zondag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Reserveren

Voor reserveringen kunt u de Hofboerderij (tijdens openingstijden) telefonisch bereiken op 0252- 465 597. Reserveren kan uitsluitend telefonisch en niet per e-mail. Overdag is de maximale groepsgrootte 30 personen.

Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Wees welkom!

 

 

Afhuren Restaurant de Hofboerderij – in de avond / maandag / dinsdag
Wist u dat restaurant de Hofboerderij ook af te huren is voor een privé diner?

Geniet van een heerlijk aperitief en walking dinner, buffet diner of meergangen diner in het restaurant.
Een event wordt veelal georganiseerd vanaf 18.00 tot en met 23.00 uur. Bij mooi weer is het tevens mogelijk om gebruik te maken van het zonnige terras.

De sfeervolle ambiance van de Hofboerderij op Landgoed Keukenhof leent zich goed voor een gezelschap tussen 30 en 75 personen. U huurt de Hofboerderij exclusief af voor uw gezelschap en er zijn geen andere gasten aanwezig. De Hofboerderij is vanaf maandag tot en met zaterdag alleen af te huren in de avond (overdag of op zondag is dit niet mogelijk).

Neem contact met ons op voor meer informatie via dit formulier of telefonisch via Homemade Food B.V. via telefoonnummer 0252 427 705. Met plezier gaan wij de beschikbaarheid voor u na en informeren wij u over de vele mogelijkheden. Na contact kunnen ontvangt u een maatwerk voorstel.