Het kabinet heeft aanvullende maatregelen genomen met als doel om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De Hofboerderij blijft voorlopig gesloten, wel werken wij met een take-away punt in het weekend.

Menukaart

Brengt u een bezoek aan Kasteel Keukenhof? Strijk dan ook even heerlijk neer bij restaurant de Hofboerderij. Hier bent u van harte welkom voor een goede kop koffie met vers gebak of voor een borrel. Klik op de onderstaande button om de lunch- en borrelkaart te bekijken.

Lunch- en borrelkaart bekijken

 

Openingstijden

Het kabinet heeft aanvullende maatregelen genomen met als doel om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De Hofboerderij blijft voorlopig gesloten. In de weekenden is het take-away punt met koffie/thee geopend.

Reserveren

De Hofboerderij is tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op 0252 – 465 597 voor reserveringen. Het is niet mogelijk om per e-mail te reserveren. Reserveren is alleen nodig voor binnen. Binnen in de Hofboerderij is er zitgelegenheid voor maximaal 30 personen. Het terras is extra ruim opgezet. Wij werken conform de RIVM-regels.

Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Wees welkom!

 

Hofboerderij afhuren

Wist u dat restaurant de Hofboerderij ook af te huren is voor een privé diner? Vier hier uw verjaardag, jubileum, sinterklaas- of kerstdiner en geniet op een verantwoorde wijze van een heerlijk diner in de sfeervolle ambiance van de Hofboerderij te landgoed Keukenhof.
Neem contact met ons op voor meer informatie!