Brengt u een bezoek aan Kasteel Keukenhof? Strijk dan ook even heerlijk neer bij restaurant de Hofboerderij. Hier bent u van harte welkom voor een goede kop koffie met vers gebak of voor een borrel. Klik op de onderstaande button om de lunch- en borrelkaart te bekijken.

Lunch- en borrelkaart bekijken

 

Op zaterdag en zondag is de Hofboerderij ook geopend voor diner. Bij voorkeur werken wij met streekproducten, waardoor wij smaakvolle gerechten kunnen serveren. Klik op onderstaande button om de dinerkaart te bekijken. Klik hier om de wijnkaart te bekijken.

Dinerkaart bekijken

Openingstijden

De Hofboerderij is geopend van woensdag tot en met vrijdag tussen 09:30 – 17:30 uur. Op zaterdag en zondag is de keuken daarnaast ook geopend voor diner tot 20:30 uur!

Reserveren

De Hofboerderij is tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op 0252 – 465 597 voor reserveringen. Het is niet mogelijk om per e-mail te reserveren. Reserveren is alleen nodig voor binnen. Binnen in de Hofboerderij is er zitgelegenheid voor maximaal 30 personen. Het terras is extra ruim opgezet. Wij werken conform de RIVM-regels.

Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Wees welkom!