Een rondleiding reserveren kan via de onderstaande knop. De rondleiding is € 5,- per persoon, is Nederlandstalig, heeft een duur van 90 min en is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. De rondleidingen vinden plaats op woensdagen en donderdagen om 11.30 uur en 15.30 uur.

Let op: grote (rug)tassen, honden en kinderwagens kunnen niet mee naar binnen. Het kasteel is beperkt toegankelijk voor rolstoelen/rollators of mensen die slecht ter been zijn.

Bent u in het bezit van een Museumkaart? Gebruik de promotiecode ‘MUSEUMKAARTKKH’ in de laatste stap van het online reserveringsproces. Bij aanvang van de rondleiding wordt de Museumkaart op geldigheid gecontroleerd. Klik hier voor de handleiding.

Rondleiding reserveren

English

Please note; Our tours are only in Dutch. The tour has a duration of 90 min and is suitable for children 10 years and older. Tours take place on Wednesdays and Thursdays at 11:30 am and 3:30 pm. Large (back) bags, dogs and strollers cannot be taken inside. The castle has limited access for wheelchairs.

Veelgestelde vragen rondleidingen

Hal kleiner
Kan ik mijn Museumkaart gebruiken voor een rondleiding in het kasteel?
Ja, de Museumkaart kan gebruikt worden voor een rondleiding in het kasteel. Gebruik de promotiecode ‘MUSEUMKAARTKKH’ in de laatste stap van het online reserveringsproces. Bij aanvang van de rondleiding wordt de Museumkaart op geldigheid gecontroleerd. Klik hier voor de handleiding.    
Kan ik de rondleiding omboeken of annuleren?
Bent u verhinderd? Gelieve dit (tot 24 uur van tevoren) door te geven via een mail aan info@kasteelkeukenhof.nl zodat we een andere datum voor u kunnen reserveren. Tickets worden niet gerestitueerd.