Een rondleiding reserveren kan via de onderstaande knop. De rondleiding is € 5,- per persoon, is Nederlandstalig, heeft een duur van 90 min en is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. De rondleidingen vinden plaats op woensdagen en donderdagen om 11.30 uur en 15.30 uur.

Let op: grote (rug)tassen, honden en kinderwagens kunnen niet mee naar binnen. Het kasteel is beperkt toegankelijk voor rolstoelen/rollators of mensen die slecht ter been zijn.

Bent u in het bezit van een Museumkaart? Gebruik de promotiecode ‘MUSEUMKAARTKKH’ in de laatste stap van het online reserveringsproces. Bij aanvang van de rondleiding wordt de Museumkaart op geldigheid gecontroleerd. Klik hier voor de handleiding.

Rondleiding reserveren

Veelgestelde vragen rondleidingen

Hal kleiner
Wanneer komen de rondleidingen beschikbaar?
Elke laatste woensdag van de maand komen de tickets beschikbaar voor een rondleiding in de daaropvolgende maand. Data van tickets die nu nog niet beschikbaar zijn, zijn grijs.
Kan ik mijn Museumkaart gebruiken voor een rondleiding in het kasteel?
Ja, de Museumkaart kan gebruikt worden voor een rondleiding in het kasteel. Gebruik de promotiecode ‘MUSEUMKAARTKKH’ in de laatste stap van het online reserveringsproces. Bij aanvang van de rondleiding wordt de Museumkaart op geldigheid gecontroleerd. Klik hier voor de handleiding.