Bezoekers van het landgoed rond Kasteel Keukenhof kunnen vanaf 1 juni weer genieten van een lunch, een kleine lekkernij of een goed glas wijn bij de Hofboerderij. Zowel binnen als buiten is plek voor bezoekers. Met het mooie lenteweer en de natuur in volle bloei, kan iedereen weer heerlijk wandelen in de kasteeltuin en het bos rond Kasteel Keukenhof. Voor kinderen is er de korte Kabouterwandeling, versierd met unieke kabouterpaaltjes. En ze kunnen spelen in de speeltuin en de dieren aaien bij de kinderboerderij. Een hapje en drankje bij de Hofboerderij maakt een bezoek aan het landgoed compleet.
Het landgoed rond Kasteel Keukenhof is een groene oase van rust, in de hectiek van de Randstad. Het landgoed van 240 hectare kent 15 Rijksmonumenten, waaronder het kasteel dat dateert uit 1641. Er worden diverse activiteiten georganiseerd en jaarlijks vinden er prachtige evenementen en huwelijksceremonies plaats. Steeds meer mensen genieten van Landgoed Keukenhof. Het landgoed is vrij toegankelijk.

Sinds 1 januari van dit jaar wordt de Hofboerderij gerund door lokale ondernemers Robin en Myron Kortekaas van Homemade Catering. Homemade bestaat sinds 2005 en is geen onbekende in de Bollenstreek. Ze werken met chef-koks die jarenlange ervaring hebben in gerenommeerde restaurants in de Bollenstreek en zijn al jaren betrokken bij Kasteel Keukenhof voor de catering van bruiloften, feesten en partijen. Ze serveren smaakvolle gerechten en werken zoveel mogelijk met streekproducten.

De Hofboerderij is geopend van woensdag tot en met zondag van 09.30 tot en met 17.30 uur. Op maandag 1 juni, tweede pinksterdag, is het restaurant en het terras ook geopend. Tijdens openingsuren is de Hofboerderij telefonisch bereikbaar voor reserveringen via (0252) 465 597. Het is niet mogelijk om per e-mail te reserveren. Voor het terras is vooraf reserveren niet nodig.