Show navigation
nl

Restaurant Hofboerderij

Proef de sfeer in restaurant Hofboerderij

Brengt u een bezoek aan Kasteel Keukenhof? Strijk dan ook even heerlijk neer in restaurant Hofboerderij. Hier bent u van harte welkom voor een goede kop koffie met vers gebak, heerlijke lunch, gezellige high tea of borrel.

 

 

Decoratie schaal met roze en witte bloemen

Heerlijk... high tea!

Smullen van zoete én hartige lekkernijen, aan een mooi gedekte tafel. Schuif een middagje aan voor een knusse high tea. Samen met vrienden of familie.

Graag van tevoren even reserveren.

 reserveren

Binnen kijken bij Restaurant Hofboerderij

Zelf pannenkoeken versieren

Lekker voor lunch: onze huisgemaakte pannenkoeken, naar grootmoeders recept. Natuurlijk is ook aan de kleintjes gedacht: zij versieren hun pannenkoek helemaal zelf. Met heerlijke spek, stroop en andere lekkernijen. Voor nóg meer plezier knutselen de kinderen zelf hun eigen boerderij.

Menukaart.jpg

 

Summer BBQ voor de zakelijke markt

De zomer staat bijna voor de deur en daarmee ook de periode waarin uw medewerkers gaan genieten van een welverdiende vakantie. Het aanbreken van de zomer biedt u een mooie gelegenheid om uw medewerkers te danken voor hun inzet in het eerste deel van 2017 en waar kunt u dit nu beter doen dan bij Kasteel Keukenhof in Lisse? 

Speciaal voor de komende zomerperiode hebben wij voor u een compleet arrangement samengesteld onder de naam ‘SummerBBQ’. Uiteraard is dit arrangement in een persoonlijk gesprek verder op uw wensen af te stemmen.

Untitledkopie.png

17.00 – 17.30 uur:                  Welkom!

Wij verwelkomen uw gasten graag op het sfeervolle terras van restaurant Hofboerderij. Bij het ontvangst serveren wij naar wens een drankjes uit ons eigen drankenassortiment. In ons drankenassortiment is inbegrepen bier van de tap, onze huiswijnen (wit, rood en rosé), selectie van frisdranken, sappen en mineraalwater.

17.30 – 18.30 uur:                  Activiteit

Nadat al uw gasten zijn gearriveerd nodigen wij u uit voor een gezamenlijke activiteit. Dit kan o.a. een interessante rondleiding zijn door het onlangs gerestaureerde kasteel of een klootschietwedstrijd door ons bos. Klootschieten is een van Nederlands oudste volksporten die al eeuwenlang wordt beoefend. Het doel van het spel is om een uitgezette route over ons landgoed in zo min mogelijk worpen af te leggen. Vanwege de uitdagende route is het spel eenvoudig te spelen voor jong en oud.

18.30 – 19.00 uur:                  Aperitief en prijsuitreiking

Kiest u als activiteit voor het klootschieten? Dan is het voor ‘teamspirit’ mogelijk een leuk idee om een prijs uit te reiken aan het winnende team. Hiervoor is gelegenheid na het eindigen van het spel. Tijdens de terugkomst serveren wij weer een drankje naar keuze uit ons eigen drankenassortiment.

19.00 – 20.30 uur:                  Live-Cooking BBQ!

Vanaf 19.00 uur nodigen wij u en uw gasten uit om te genieten van een heerlijk live-cooking barbecue. Onze koks bereiden de grillitems ter plekke op de Big Green Egg en samen met de koude gerechten worden deze in buffetvorm aan u gepresenteerd: 

Broodtafel

Diverse soorten boeren stokbrood

Room- en Kruidenboter

 Salades

Aardappelsalade met gerookte zalm en mosterd crème

Pastasalade met gerookte kipfilet, zongedroogde tomaat en mozzarella

Opgemaakte huzarensalade met verschillende soorten gedroogde ham en augurk

Groene salade met komkommer, feta en tomaat en yoghurtdressing 

Van de grill

Homemade beefburger

In USA gemarineerde spareribs

Kipspiesje van kippendijen

Spiesje van knoflook gamba’s

Pittig lamsworstje

 

Geserveerd met warme satésaus en diverse koude barbecuesausen.
 

20.30 – 21.30 uur:                  Koffie en thee en een ijsje toe!  
Ter afsluiting van de barbecue serveren wij vanuit buikbakken een heerlijk Ben & Jerry’s ijsje aan uw gasten tot slot serveren wij nog een heerlijk kopje koffie of thee.

Untitled3kopie.png

Prijzen

De SummerBBQ wordt in arrangement aangeboden tussen 17.00 en uiterlijk 21.30 uur voor een complete all-in prijs vanaf € 74,95 exclusief BTW en een minimum van 30 gasten. De prijs is inclusief de verzorging als beschreven, drankverbruik, inzet van medewerkers, gebruik van de locatie en exclusief BTW. 

Meer informatie?

Enthousiast geworden over onze SummerBBQ? Bel ons op 0252 – 465 587  en ontvang meer informatie over hetgeen wat wij voor u kunnen betekenen! Uiteraard is het mogelijk om het arrangement verder af te stemmen op uw wensen!

Openingstijden

Restaurant Hofboerderij is geopend op woensdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur.

 reserveren