Show navigation
nl

Restaurant Hofboerderij

Proef de sfeer in restaurant Hofboerderij

Brengt u een bezoek aan Kasteel Keukenhof? Strijk dan ook even heerlijk neer in restaurant Hofboerderij. Hier bent u van harte welkom voor een goede kop koffie met vers gebak, heerlijke lunch, gezellige high tea of borrel.

 

 

Decoratie schaal met roze en witte bloemen

Heerlijk... high tea!

Smullen van zoete én hartige lekkernijen, aan een mooi gedekte tafel. Schuif een middagje aan voor een knusse high tea. Samen met vrienden of familie.

Graag van tevoren even reserveren.

 Reserveren

Paas High Tea

Tijdens eerste en tweede Paasdag hebben wij tussen 14:30 en 16:30 uur een speciale Paas High Tea op het menu staan! Met o.a. een aspergesoep, luxe broodjes en een echte Paasetagère. De Paas High Tea kost €24,95 p.p., kinderen €15,95.

Reserveer Paas High Tea

Paasbrunch

Geniet met vrienden en familie op eerste en tweede Paasdag van onze zorgvuldig samengestelde Paasbrunch! Een uitgebreide broodtafel met verschillende warme en koude heerlijkheden en een speciaal kinderarrangement maken deze Paasbrunch hét moment om even bij te komen en bij te kletsen. De Paasbrunch kan geboekt worden tussen 11:00 - 13:00 uur. Het arrangement kost €19,95 p.p., het kinderarrangement kost €15,95.

Reserveer Paasbrunch

Binnen kijken bij Restaurant Hofboerderij

Zelf pannenkoeken versieren

Lekker voor lunch: onze huisgemaakte pannenkoeken, naar grootmoeders recept. Natuurlijk is ook aan de kleintjes gedacht: zij versieren hun pannenkoek helemaal zelf. Met heerlijke spek, stroop en andere lekkernijen. Voor nóg meer plezier knutselen de kinderen zelf hun eigen boerderij.

Menukaart.jpg

Openingstijden

Restaurant Hofboerderij is geopend op zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur. 

 reserveren