Show navigation
nl

Concerten

De concerten in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof spelen zich af in een sfeervol gebouw in de prachtige omgeving van het Landgoed.

Ze kenmerken zich door een ontspannen en huiselijke sfeer, en zijn gericht op musici in de lente van hun carrière. Kasteel Cultureel biedt een podium voor jong, aanstormend talent.

In het komend seizoen zijn er concerten door studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag en van de Strijkkwartet Academie. Ook treden finalisten van de Young Pianist Foundation en het Prinses Christina Concours op, en is er een kindervoorstelling.


Jorinde van den Thillart en Ivan Penkov geven een concert met klassieke viool-/pianosonates. Midden in de winter nemen Ekaterina Levental en Maurice Lammerts van Bueren ons mee naar de wereld van het Russische lied en pianospel. De pianistes Claudette Verhulst en Elsbet Remijn zorgen voor luchtige noten in serieuze klassieke muziek.

In het voorjaar zal het Van Amsterdam Duo (accordeon en viool) ons een avond in Spaanse sferen brengen.

Kasteel Cultureel biedt een programma vol afwisseling, waarvoor we u van harte uitnodigen.

170601LLU1422.jpg


Agenda

De volledige programmering van de Kasteel Cultureel concerten is te vinden in onze agenda. Let op: Bij boeking van drie of meer concerten in één keer krijgt u €10 korting per persoon.

Agenda