Show navigation
nl

Dennis & Nicoline

Foto 1 voor ref..jpg

Op 16 juli 2016 heeft Dennis mij romantisch ten huwelijk gevraagd in Barcelona tijdens een verassingsweekend. Eenmaal thuis gingen we gelijk plannen. Het eerste wat we geregeld wilden hebben was de locatie. Na drie locaties bezocht te worden sprong Kasteel Keukenhof er toch echt uit. Waarom? Natuurlijk is de locatie prachtig van zichzelf en spreekt het landgoed met het kasteel voor zich. Toch is de service die ons geboden is uiteindelijk de doorslaggevende factor geweest. Er werd tijd genomen, er was wederzijds enthousiasme en hetgeen wat Dennis en ik in ons hoofd hadden werd vertaald naar mogelijkheden, helemaal fijn!

Een datum werd geprikt, 15 september 2017. Dit duurde nog erg lang. Gelukkig konden we uitkijken naar open dagen waar we welkom waren met ceremoniemeesters, het proefdiner met wederzijdse ouders en natuurlijk de reguliere afspraken. De tijd is voorbij gevlogen.


Eindelijk was het zover, 15 september 2017. ONZE dag. Na een jaar van voorbereiding ging het toch echt gebeuren. Het was ondanks de herfststorm van die week wonder boven wonder stralend weer. Alles was geregeld en wij hebben genoten van de aandacht van onder andere het personeel van Kasteel Keukenhof op die dag. Een echte kasteelheer heeft ons de hele dag begeleid en verzorgd. Zo zijn we niets te kort gekomen.
Terugkijkend op de dag zijn we erg blij dat we voor Kasteel Keukenhof gekozen hebben. Het is niet alleen een pracht van een locatie maar doordat er een jarenlange ervaring met bruiloften, was alles top geregeld.


Nogmaals dank voor onze mooie dag!


Liefs van Dennis en Nicoline de Bie

 

Foto 2 voor ref..jpg