Show navigation
nl

Anton & Esther

Anton & Esther 3.jpeg

Kasteel Keukenhof is in 1 woord FANTASTISCH!

 

Bij het zoeken naar een mooie locatie voor onze dag op 8 juli 2017 kwamen wij uit bij Kasteel Keukenhof. Na een uitgebreide rondleiding door een enthousiaste Michelle en na het zien van al het moois dat het landgoed biedt waren wij het al snel erover eens dat deze locatie het moest worden.

Je merkt echt aan alles dat je met op en top vakmensen werkt die met hart en ziel zich inzetten om van je huwelijks dag een waar hoogtepunt en belevenis te maken. Dit begint al in de voorbereiding; je kan met al je vragen en wensen terecht bij Manon en Robert die zij zo goed mogelijk proberen in te vullen (zo super ook om met andere bruidsparen te mogen genieten van een proeverij) en ook op de dag zelf stond iedereen klaar om het ons naar de zin te maken.

Wat geweldig onze bode John die zo opgaat in zijn rol wat onze huwelijksdag een bijna koninklijk tintje gaf met extra glans!
En ook de partymanager en al het andere personeel zetten zich voor meer dan 100% in. We hebben alleen maar hoeven te genieten en hebben dat ook zeker volop met al onze gasten gedaan!

Een supermooie, romantische locatie die heel goed wordt onderhouden! 

Nogmaals dank aan Manon, Robert, Michelle, bode John en alle andere mensen die onze dag onvergetelijk heeft gemaakt!!

 

Anton & Esther 2.jpeg