Show navigation
nl

Zakelijk

Landgoed Keukenhof

Op een bijzonder plekje in de Bollenstreek ligt een schitterend historisch landgoed op zijn bezoekers te wachten. Landgoed Keukenhof ligt verscholen tussen de bossen en de bloembollenvelden, midden in de hectiek van de Randstad en toch zo sereen en rustiek van sfeer.

Zodra u het historische landgoed op komt rijden valt direct op hoe zorgvuldig verzorgd het kasteel en de omliggende tuinen erbij liggen. De rust, de idyllische sfeer en stijlvolle uitstraling: aan alles is gedacht om uw ontvangst op een hoog niveau te brengen.

Kasteel Keukenhof beschikt over meerdere unieke locaties, ieder met een eigen sfeer, uitstraling en een eigen verhaal. Of u nu kiest voor het indrukwekkende kasteel of het statige koetshuis: u wordt ontvangen met de warme ‘Keukenhofgastvrijheid’.

Wilt u een congres, diner of bedrijfsfeest organiseren? Kasteel Keukenhof biedt alle ingrediënten om uw ontvangst tot een succes te maken.

Feest bij kasteel voor zakelijke evenementen

Kasteel Keukenhof

Kasteel Keukenhof dateert uit 1641 en door de eeuwen heen werd het oorspronkelijke landhuis getransformeerd tot een kasteel. Er werden torens aangebouwd waardoor het de romantische uitstraling kreeg die het vandaag de dag heeft. De laatste twee eeuwen bleef het kasteel in handen van dezelfde familie, wat binnen goed te zien is. Het prachtige interieur laat zien hoe de adel vroeger leefde!

Kasteel Keukenhof, met haar prachtige collectie, is een museum. Het is uniek om in deze omgeving te mogen verblijven. Wanneer uw gasten ook kennis willen maken met de rijke historie van ons kasteel, dan bieden wij de mogelijkheid voor een rondleiding.

Alle salons beschikken nog over hun oorspronkelijke interieur en meubels. Het oogt daarmee als een écht bewoond kasteel: uw eigen kasteel voor een dag. U krijgt het aangename gevoel door de kasteelheer persoonlijk te zijn uitgenodigd om gebruik te maken van zijn kasteel.

 

Capaciteit Kasteel Keukenhof

Naam ruimte Theater Carré Boardroom    
Blauwe Kamer 20 15 12    
Rode Kamer 20 15 12    
Blauwe Salon 35 20 25    
Rode Salon 25 15 12    
Torenkamer n.v.t. n.v.t. 8    
Dinerkamer n.v.t. n.v.t. 12    
Heerekamer 20 15 15    
Kinsbergenkamer 15 15 12    
Koetshuis algemeen.jpg
180123LLU3051.jpg

Koetshuis

Tussen de eeuwenoude bomen verrijst ons indrukwekkende Koetshuis. Op de plek waar vroeger de adellijke rijtuigen gestald werden is nu de sfeervolle Grote Salon met een bijzonder uitzicht over de prachtig aangelegde tuin. Naast de Grote Salon beschikt het Koetshuis over kleinere en knusse stallen, een zonnig privéterras en een ommuurd patioterras.

De flexibele inrichting van het Koetshuis zorgt ervoor dat deze locatie compleet naar uw wens kan worden ingericht. Een congres, productpresentatie, diner of bijvoorbeeld uw personeelsfeest? Het Koetshuis is geschikt voor groepen van 40 tot 150 gasten.

 

180123LLP0914.jpg
180123LLU2898.jpg

 

Capaciteit Koetshuis

Naam ruimte Theater Carré Cabaret School U-vorm Diner Receptie
Grote Salon 80 36 50 40 35 80 100
Stallen n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. 50 50

 Hofboerderij

Op steenworpafstand van het kasteel ligt de uit 1641 stammende Hofboerderij van Kasteel Keukenhof. Het prachtige pand is volledig gerestaureerd. Het levendige boerderijplein kan perfect gebruikt worden voor bijvoorbeeld een heerlijke picknick, barbecue of feestavond. Dineren aan lange gedekte tafels in de voormalige stal met eeuwenoude balken, vloeren en daken? Het kan in de Hofboerderij van Kasteel Keukenhof! Ook voor feestavonden is onze Hofboerderij een perfecte locatie.

Evenementen

Naast de historische locaties op het landgoed beschikt Kasteel Keukenhof ook over een groot evenemententerrein, ‘De Nieuwe Plantage’. Dit sfeervolle en open terrein in een bos is ongeveer 5.000 m2 groot. Het beschikt over alle faciliteiten om een grote beurs of evenement tot een succes te maken. Het gehele park is voorzien van een vaste padenstructuur en beschikt over meerdere toegangswegen waardoor de aan- en afvoer van goederen eenvoudig is.

Keukenhof beschikt over een groot parkeerterrein met ruimte voor zo’n 4.000 auto’s en openbaar vervoer is op loopafstand.

Teambuilding en bedrijfsuitje

Kasteel Keukenhof biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van uw jaarlijkse bedrijfsfeest, personeelsdiner, kerst- of nieuwjaarsreceptie. Wij organiseren voor u een feestavond met een bijzonder thema waarop niet alleen de culinaire verzorging maar ook de styling afgestemd wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dj, fotograaf, en sfeerverlichting.

180124LLU3392.jpg

 Extra informatie

Voor zakelijke feesten en partijen hanteren wij een omzetgarantie van € 10.000. Dit bedrag is inclusief horeca- en locatiekosten. Mocht dit binnen uw budget passen, dan willen wij u graag uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking met onze locaties, mogelijkheden en veelzijdigheid.

Voor een zakelijk evenement kunnen wij maximaal 150 personen ontvangen.
Bent u enthousiast geworden? Klik hierover voor het aanvraagformulier, wij zullen binnen drie werkdagen contact opnemen.

                                                                                                                                                                                         informatie aanvragen