Show navigation
nl

Zakelijk

Landgoed Keukenhof

Op een bijzonder plekje in de Bollenstreek ligt een schitterend historisch landgoed op zijn bezoekers te wachten. Landgoed Keukenhof ligt verscholen tussen de bossen en de bloembollenvelden, midden in de hectiek van de Randstad en toch zo sereen en rustiek van sfeer.

Zodra u het historische landgoed op komt rijden valt direct op hoe zorgvuldig gearrangeerd het kasteel en de omliggende tuinen erbij liggen. De rust, de idyllische sfeer en stijlvolle uitstraling: aan alles is gedacht om uw ontvangst op een hoog niveau te brengen.

Kasteel Keukenhof beschikt over meerdere unieke locaties, ieder met een eigen sfeer, uitstraling en een eigen verhaal. Of u nu kiest voor het indrukwekkende kasteel of het statige koetshuis: overal wordt u ontvangen met de warme ‘Keukenhofgastvrijheid’.

Wilt u een vergadering, presentatie, diner of bedrijfsfeest organiseren? Kasteel Keukenhof biedt alle ingrediënten om uw ontvangst tot een succes te maken.Wij helpen u graag bij de voorbereiding!

informatie aanvragen

Feest bij kasteel voor zakelijke evenementen

Kasteel Keukenhof

Kasteel Keukenhof dateert uit 1641 en door de eeuwen heen werd het oorspronkelijke landhuis getransformeerd tot een kasteel. Er werden torens aangebouwd waardoor het de romantische uitstraling kreeg die het vandaag de dag heeft. De laatste twee eeuwen bleef het kasteel in handen van dezelfde familie, wat binnen goed te zien is. Het prachtige interieur laat zien hoe de adel vroeger leefde!

Kasteel Keukenhof, met haar prachtige collectie, is een museum. Het is uniek om in deze omgeving te mogen verblijven. Wanneer uw gasten ook kennis willen maken met de rijke historie van ons kasteel, dan kunnen wij interessante rondleidingen verzorgen.

Alle salons beschikken nog over hun oorspronkelijke interieur en meubels. Het oogt daarmee als een écht bewoond kasteel: uw eigen kasteel voor een dag. U krijgt het aangename gevoel door de kasteelheer persoonlijk te zijn uitgenodigd om gebruik te maken van zijn kasteel, in de prachtige stijlkamers. De stijlkamers zijn te combineren voor grotere groepen.

Voor grotere gezelschappen leent het kasteel zich goed wanneer uw gezelschap na een plenaire sessie in het Koetshuis opgesplitst wordt in verschillende groepen voor seminars of workshops.

 

2479SvdV20151217-623.jpg

Capaciteit Kasteel Keukenhof

Naam ruimte Theater Carré Boardroom Receptie Diner
Blauwe Kamer 20 15 12 25 24
Rode Kamer 20 15 12 20 16
Blauwe Salon 35 20 25 40 40
Rode Salon 25 15 12 30 24
Torenkamer n.v.t. n.v.t. 8 n.v.t. 8
Dinerkamer n.v.t. n.v.t. 12 20 16
Heerekamer 20 15 15 30 24
Kinsbergenkamer 15 15 12 20

16

Koetshuis algemeen.jpg
180123LLU3051.jpg

Koetshuis

Tussen de eeuwenoude bomen verrijst ons indrukwekkende Koetshuis. Op de plek waar vroeger de adellijke rijtuigen gestald werden is nu de sfeervolle Grote Salon met een bijzonder uitzicht over de prachtig aangelegde tuin. Naast de Grote Salon beschikt het Koetshuis over kleinere en knusse stallen, een zonnig privéterras en een ommuurd patioterras.

De flexibele inrichting van het Koetshuis zorgt ervoor dat deze locatie compleet naar uw wens kan worden ingericht. Een congres, productpresentatie, diner of bijvoorbeeld uw personeelsfeest? Het Koetshuis is geschikt voor groepen van 40 tot 150 gasten.

Het Koetshuis is geschikt voor een plenaire sessie waarbij het gezelschap zich aansluitend opsplitst voor kleinere workshops, waarbij gebruik gemaakt kan worden van andere locaties op ons landgoed.

 

180123LLP0914.jpg
180123LLU2898.jpg

Capaciteit Koetshuis

Naam ruimte Theater Carré Cabaret School U-vorm Diner Receptie
Grote Salon 150 36 50 40 35 80 150
Stallen n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. 50 50

 

Hofboerderij

Op steenworpafstand van het kasteel ligt de uit 1641 stammende Hofboerderij van Kasteel Keukenhof. Het prachtige pand is volledig gerestaureerd. Het levendige boerderijplein kan perfect gebruikt worden voor bijvoorbeeld een heerlijke picknick, barbecue of feestavond. Dineren aan lange gedekte tafels in de voormalige stal met eeuwenoude balken, vloeren en daken? Het kan in de Hofboerderij van Kasteel Keukenhof! Ook voor feestavonden is onze Hofboerderij een perfecte locatie.

 

Evenementen

Naast de historische locaties op het landgoed beschikt Kasteel Keukenhof ook over een groot evenemententerrein, ‘De Nieuwe Plantage’. Dit sfeervolle en open terrein in een bos is ongeveer 5.000 m2 groot. Het beschikt over alle faciliteiten om een grote beurs of evenement tot een succes te maken. Het gehele park is voorzien van een vaste padenstructuur en beschikt over meerdere toegangswegen waardoor de aan- en afvoer van goederen eenvoudig is.

Keukenhof beschikt over een groot parkeerterrein met ruimte voor zo’n 4.000 auto’s en openbaar vervoer is op loopafstand.

Teambuilding en bedrijfsuitje

Kasteel Keukenhof biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van uw jaarlijkse bedrijfsfeest, personeelsdiner, kerst- of nieuwjaarsreceptie. Wij organiseren voor u een feestavond met een bijzonder thema waarop niet alleen de culinaire verzorging maar ook de styling en alle activiteiten afgestemd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw gasten vervoeren per limousine, een stijlvolle ontvangst met herauten op onze oprijlaan, een smaakvol galadiner in het Kasteel en een spetterend feest in het Koetshuis. Ons creatieve salesteam stelt graag een passend programma voor u samen!

offerte aanvragen

180124LLU3392.jpg