Show navigation
nl

TrouwenDromen worden werkelijkheid!

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Landgoed Keukenhof is een van Nederlands meest romantische trouwlocaties waar jaarlijks verschillende bruidsparen elkaar het ‘’ja-woord’’ geven. Vier jullie huwelijksdag bij ons compleet van A tot Z.

Als jullie ons historische landgoed op komen rijden valt direct op hoe zorgvuldig gearrangeerd en onderhouden het kasteel met omringende tuinen erbij liggen. De rust, idyllische sfeer en de prachtige locaties: aan alles is aandacht besteed om jullie huwelijksdag bijzonder en onvergetelijk te maken!

De mogelijkheden bij Kasteel Keukenhof zijn eindeloos: de huwelijksceremonie, balkonscène, toost en taart, receptie, diner en feest. En waar? In het Koetshuis, Kasteel of misschien buiten in de tuin? Het kan én mag allemaal!

Zowel in de voorbereidingen naar de grote dag toe als tijdens jullie huwelijksdag zelf, staat een team van enthousiaste professionals klaar om jullie dag compleet te verzorgen.

Bruidspaar uit auto voor kasteel met trouwjurk en rode loper

Landgoed Keukenhof

Op een bijzonder plekje in de Bollenstreek ligt een schitterend historisch landgoed op zijn bezoekers te wachten. Verscholen tussen de bossen en de bloembollenvelden, midden in de hectiek van de Randstad en toch zo sereen en rustiek van sfeer.

Kasteel Keukenhof beschikt over meerdere unieke locaties: ieder met een eigen sfeer, uitstraling en een eigen verhaal. Of jullie nu kiezen voor het indrukwekkende kasteel of het statige koetshuis: overal worden jullie ontvangen met de warme ‘Keukenhofgastvrijheid’.

Het is bij Kasteel Keukenhof mogelijk om te trouwen in de tuinen onder ons romantische trouwprieel.

Al onze locaties zijn aangewezen als officiële trouwlocatie van de gemeente Lisse. Daarbij biedt iedere locatie zijn eigen mogelijkheden voor een complete daginvulling om jullie huwelijksdag naar wens te organiseren.

 

170721LLU4024.jpg

Kasteel Keukenhof

Kasteel Keukenhof dateert uit 1641 en door de eeuwen heen werd het oorspronkelijke landhuis getransformeerd tot een kasteel. Er werden torens aangebouwd waardoor het de romantische uitstraling kreeg die het vandaag de dag heeft. De laatste twee eeuwen bleef het kasteel in handen van dezelfde familie, wat binnen goed te zien is. Het prachtige interieur laat zien hoe de adel vroeger leefde!

Alle salons beschikken nog over hun oorspronkelijke interieur en meubels. Het oogt daarmee als een écht bewoond kasteel: jullie eigen kasteel voor een dag. Jullie krijgen het aangename gevoel door de kasteelheer persoonlijk te zijn uitgenodigd om voor jullie huwelijk gebruik te maken van zijn kasteel. Naast de huwelijksvoltrekking is het kasteel ook beschikbaar voor het aansnijden van de bruidstaart of te toosten tijdens het aperitief. Uiteraard kunnen jullie ook de bruidsreportage maken in de prachtige stijlkamers!

Kasteel Keukenhof, met haar prachtige collectie, is een museum. Het is uniek om in deze omgeving te mogen trouwen. Wanneer jullie tijdens de huwelijksdag jullie gasten ook kennis willen laten maken met de rijke historie van ons kasteel dan kunnen wij interessante rondleidingen verzorgen.

170721LLU3797.jpg

Koetshuis

Tussen de eeuwenoude bomen verrijst ons indrukwekkende Koetshuis. Op de plek waar vroeger de adellijke rijtuigen gestald werden, is nu de sfeervolle Grote Salon met een bijzonder uitzicht over de prachtig aangelegde tuinen. Naast de Grote Salon beschikt het Koetshuis over kleinere en knusse stallen, een zonnig privéterras en een ommuurd patioterras.

Tijdens jullie huwelijksdag kan het Koetshuis gebruikt worden voor tal van activiteiten zoals een receptie, lunch en diner maar ook feesten mogen hier gehouden worden. De flexibele inrichting van ons Koetshuis zorgt ervoor dat wij deze locatie compleet naar jullie eigen wens en smaak kunnen inrichten. In het Koetshuis kunnen jullie 40 tot 150 gasten verwelkomen.

170721LLU3618.jpg

Hofboerderij

Op steenworpafstand van het kasteel ligt de uit 1641 stammende Hofboerderij van Kasteel Keukenhof. Het prachtige pand is volledig gerestaureerd. Het levendige boerderijplein kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een heerlijke picknick, barbecue of feestavond. Dineren aan lange gedekte tafels in de voormalige stal met eeuwenoude balken, vloeren en daken? Het kan in de Hofboerderij van Kasteel Keukenhof! Ook voor feestavonden is onze Hofboerderij een perfecte locatie.

Huwelijksvoltrekkingen kunnen bij de Hofboerderij zowel binnen als buiten plaatsvinden. Binnen wordt getrouwd onder de eeuwenoude balken en prachtige kroonluchters van de Hofboerderij, terwijl er buiten gekozen kan worden voor een van de verschillende groene weilanden. Voor de huwelijksvoltrekking buiten kunnen jullie uiteraard kiezen voor onze trendy wedding chairs, maar kunnen wij ook strobalen verzorgen waarop jullie gasten kunnen zitten.

170721LLP9058.jpg

Huwelijksvoltrekking

Wanneer jullie trouwen bij Kasteel Keukenhof krijgen jullie voor de huwelijksvoltrekking een trouwambtenaar van de gemeente Lisse aangewezen. Het is tegenwoordig ook mogelijk om jullie huwelijk door een zelfstandig trouwambtenaar te laten voltrekken.

Joost & Janneke final-14-klein.jpg

Extra informatie en capaciteit 

Voor feesten en partijen hanteren wij een omzetgarantie van € 10.000. Dit bedrag is inclusief horeca en locatiekosten. Mocht dit binnen jullie budget passen, dan willen wij jullie graag uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking met onze locaties, mogelijkheden en veelzijdigheid om jullie huwelijk compleet naar jullie wensen te verzorgen.

 

                                                                                                                                                                                         informatie aanvragen