Ontdek Landgoed Keukenhof tijdens Open Monumentendag!

Kasteel Keukenhof
De begane grond van Kasteel Keukenhof is van 10:00 – 16:00 uur geopend voor publiek en vrij toegankelijk. Onze gidsen staan voor je klaar om uitleg te geven over de historie, architectuur en inrichting van Kasteel Keukenhof. Nog meer ontdekken? Het is ook mogelijk om een rondleiding te krijgen en meer te zien van het kasteel. Tickets voor een rondleiding kosten € 5 per persoon. De kaartverkoop start binnenkort.

Andere rijksmonumenten
Naast het bezichtigen van Kasteel Keukenhof is het ook mogelijk een route langs de andere prachtige rijksmonumenten te lopen. Zo opent het Zwitsers Speelhuis speciaal voor Open Monumentendag haar deuren en kan je het Bakhuisje met karnmolen ook van binnen bekijken.

Kinderactiviteiten
Voor kinderen is er op deze dag ook veel te beleven! Loop de Kabouterwandeling, doe de speurtocht of aai de dieren bij de kinderboerderij.

LAM museum
Kunstliefhebbers kunnen de dag combineren met een bezoek aan het LAM museum. Het museum is extra geopend van 11:00 – 17:00 uur. Ook zal er een verrassende activiteit zijn rondom het museum. Boek je ticket gemakkelijk via de website van het LAM museum.

NME De Groene Bol
Om 11:00 en 14:30 uur vindt er een lezing plaats door Dirk Roozendaal van Universal Greenfields. Hij vertelt over de mogelijkheden voor het verduurzamen van je eigen dak.

Optreden Kasteelheeren in het Koetshuis
In het Koetshuis kan je genieten van een muzikaal optreden van de Kasteelheeren om 11:00 uur en 12:00 uur.

Restaurant de Hofboerderij
Restaurant de Hofboerderij is tussen 10:00 – 17:00 uur geopend voor een goede kop koffie met vers gebak, een heerlijk lunchbroodje of voor een borrel.

Let op: het aantal parkeerplaatsen is beperkt dus kom op de fiets!

Toegang en parkeren is gratis.