Show navigation
nl

Open Trouwlocatie Kasteel Keukenhof

26/11/2017 11:00 - 16:00

Heb je trouwplannen en wil je je oriënteren op een locatie voor jullie bruiloft?
Op zondag 26 november neemt Kasteel Keukenhof je mee in de vele mogelijkheden die het kasteel en bijbehorende landgoed te bieden hebben!

Geef je nu op via het inschrijfformulier en maak kans op een Tesla als trouwauto op jullie speciale dag, win een overnachting in de bruidssuite van Hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden of een Loveshoot door Simone Janssen.

Maak een afspraak en maak kans op mooie prijzen

170721LLP9058.jpg

Het kasteel, de diverse monumentale bijgebouwen en het prachtige landgoed zijn helemaal aangekleed in bruiloftsferen waardoor je een indruk krijgt van hoe jouw dag eruit zou kunnen zien. Worden jullie verliefd op het romantische trouwprieel of zijn jullie meer het type voor een stoere bruiloft in het Keukenhof bos? Woon een huwelijksvoltrekking bij, proef bruidstaarten, bekijk jurken, pakken, trouwringen en ga op de foto met één van de prachtige klassieke trouwauto’s. Kasteel Keukenhof biedt op 26 november de totaalbeleving.

170721LLU3797.jpg

Onze medewerkers staan klaar voor een vrijblijvend gesprek over jullie wensen en de verschillende mogelijkheden. Wij raden het aan een afspraak te maken.  Uiteraard ben je zonder afspraak ook van harte welkom!

Maak een afspraak en maak kans op mooie prijzen

Joost & Janneke final-14-klein.jpg