Show navigation
nl

Nordin & Sherley

Nordin en Shirley-0012.jpg

"Op zaterdag 10 Juni 2017 hebben Sherley en ik onze bruiloft gevierd bij Kasteel Keukenhof. Wat een prachtige droombruiloft hebben wij gehad, de locatie is werkelijk fantastisch. Zeker met alle buitenlandse gasten (uit de Verenigde Staten, Frankrijk, België, Duitsland) was het geweldig om bij een locatie zoals Kasteel Keukenhof te trouwen. Vooral bezoekers uit de Verenigde Staten hadden nog nooit zo’n kasteel gezien.

Zowel in de aanloop naar onze grote dag, als op de dag zelf was de ervaring met de mensen van Kasteel Keukenhof zeer goed. Bij de voorbereidingen zijn we bijgestaan met advies en actie vanuit Robert Faas en op onze bruiloft hebben vele dames en heren er voor gezorgd dat alles op rolletjes liep. Ook het eten (we hadden vlees-/vis-/vegetarische menu’s) was heerlijk en de bediening tijdens ons diner was goed.

Voor veel mensen was een van de mooiste momenten van de bruiloft dat ze tijdens de receptie de mogelijkheid hadden om (ondanks dat veel van de dag buiten plaatsvond), even een kijkje te nemen in het Kasteel zelf. Daarbinnen gaat de geschiedenis van de locatie echt leven, alles is prachtig onderhouden en in originele staat.

Bij deze nogmaals een heel hartelijk bedankt aan alle mensen van Kasteel Keukenhof, die ervoor gezorgd hebben dat we de droombruiloft hebben gehad die we wilden." - Nordin Sahil

Nordin en Shirley-6079.jpg

"There are so many wonderful things to say about the Keukenhof Castle, it’s hard to narrow it down!

The location exceeded our expectations. The reception space was incredible, as beautiful as the outside property. The vendors recommended was wonderful to work with and met all expectations. We received so many compliments from friends and family, a true testament to the beautiful location. The entire day went so smoothly, and we didn’t have to worry about a thing.

I would absolutely recommend the Keukenhof Castle to anyone celebrating a wedding." - Sherley Sahil – St Juste

Nordin en Shirley-2346.jpg