Show navigation
nl

Joost & Janneke

Joost & Janneke final-14-klein.jpg

"in juli ging Joost tijdens een vakantie in ons favoriete vakantieland Italië op zijn knieën. We besloten er geen gras over te laten groeien en wilden die winter nog trouwen. Een aantal jaar geleden hebben wij rond de kerstperiode een bezoek gebracht aan Kasteel Keukenhof en waren toen direct betoverd door de schoonheid van het Landgoed. Als we ooit zouden trouwen moest het hier zijn, en zo geschiedde - op 23 december hebben wij elkaar het Ja-woord gegeven op deze adembenemend mooie locatie. Onze huwelijksdag voelde als een waar sprookje en werkelijk alles werkte mee om ons huwelijk tot een onvergetelijke dag te maken. Wie had bijvoorbeeld kunnen verwachten dat het twee dagen voor Kerst 15 graden zou zijn (??).

Screenshot 2016-02-25 14.48.01.png

De ceremonie begon om 15.00 uur en die was echt, heel gaaf en mooier dan we ooit durfden dromen. We hebben er bewust voor gekozen om het klein te houden en dat is wat ons betreft enorm geslaagd. De Blauwe kamer van het Kasteel- waar wij elkaar het Ja-woord hebben gegeven is uiterst geschikt voor een intieme bruiloft. Het is heel bijzonder om zo'n moment van ons leven te mogen delen met iedereen die ons lief is en dicht bij ons staat.

Ook onze verdere huwelijksdag hebben we gevierd op het Landgoed, het diner in het Restaurant smaakte voortreffelijk en de sfeer was ongedwongen, de feestavond vond plaatst in het koetshuis - de ideale locatie voor een spetterend feest. Al met al is het een droom dag geweest. We hebben genoten van iedere minuut en zouden het, als het kon direct weer overdoen. Wij kunnen een huwelijksdag op Landgoed de Keukenhof aan iedereen aanraden. Er is een hele fijne samenwerking met het personeel, wat ervoor heeft gezorgd dat onze dag nog mooier is geworden dan we hebben gehoopt. Heel veel dank daarvoor."

Joost & Janneke final-243.jpg