Show navigation
nl

Adriaan & Kim

A&K-189-2.jpg

23 mei 2017 zijn wij getrouwd op het landgoed van kasteel Keukenhof. Een prachtige locatie waar je zowel je ceremonie, toost, receptie, diner als feest/borrel kunt houden. Onze ceremonie was in het kasteel, de toost buiten op het gazon en het diner en de borrel in de Hofboerderij.

Van te voren hebben we meerdere overlegmomenten gehad met het personeel. Hierbij werden we altijd vriendelijk geholpen en voorzien van advies. Wanneer we tussendoor nog vragen hadden konden we deze altijd via de mail of telefonisch stellen en kregen we snel een reactie. Op de dag zelf werden we ontvangen door de contactpersoon van Keukenhof, de partymanager (die er de hele dag bij was) en de bode/butler. Terwijl familie de locatie versierd heeft konden wij met de fotograaf overal, zowel binnen als buiten, foto’s maken. Foto’s maken op deze locatie is trouwens echt geweldig! Met 2 uur tijd hebben we nog niet alle plekjes kunnen benutten die er zijn.

A&K-189.jpg

Bij aanvang werden de gasten vriendelijk ontvangen en was er een erehaag gemaakt toen wij aankwamen. Ook met naar boven lopen de trap op was er een erehaag gecreëerd. Voor onze oma’s was er een lift in het kasteel om naar boven te komen, deze werkte alleen wat langzamer dan verwacht. Na de ceremonie in de prachtige trouwzaal van het kasteel, de balkonscène en de toost hebben we op het gazon buiten lekker kunnen staan met alle gasten. Er was ook gelegenheid voor leerlingen, van de basisschool waar ik als juf werk, om langs te komen.

’s Avonds hebben we heerlijk in de Hofboerderij gegeten. Wij hebben gekozen voor een barbecue, ook alle gasten waren hier enthousiast over. Vervolgens de trouwborrel, ook in de Hofboerderij, met een hele gezellige sfeer en vriendelijk personeel.

Met andere woorden een super locatie en wij zouden er zo weer voor kiezen!