Show navigation
nl

Referenties

Bruiloften

referentie Dennis & Nicole.jpg
Anton & Esther.jpg
2 - Paulien Koen.jpg
1 - Nordin Sherley.jpg
4 - Dick Ilse.jpg
3 - Adriaan Kim.jpg
6 - Joost Janneke.jpg
5 - Luke Leonie.jpg
Edwin_beate.jpg

Bedrijven

Kerstmarkt AW-Groep Lisse

"We hebben onwijs genoten van het kerstfeest, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen! We krijgen veel enthousiaste reacties van alles medewerkers en kijken terug op een geslaagd evenement!"

Kerstfeest van Akzo Nobel

"We hebben een ontzettend goede avond gehad bij jullie. Iedereen was erg enthousiast. Het zag er prachtig uit, het eten was heerlijk en de dj ook heel goed. Volgens diverse collega's was dit het beste feest ooit ;)"

Achmea

"De ontvangst in Lisse is uitstekend verlopen. Iedereen was heel er enthousiast over de locatie en de catering. Voor mij sprong de bediening er bovenuit! Wil je de complimenten overbrengen?"

De Nederlandsche Bank

"Wij hebben veel enthousiaste reacties ontvangen over Kasteel Keukenhof en kijken terug op een zeer geslaagde avond. Veel dank voor de goede zorgen en de fijne samenwerking. Graag tot een volgende keer."

Kick off BAM Techniek-Integrated Works groot succes

"Op 10 oktober heeft BAM Techniek de aftrap gegeven van de nieuwe business unit Integrated Works in de vorm van een gezamenlijk TEAM Event. De 65 medewerkers van Integrated Works hebben voor het eerst met elkaar kennis-gemaakt op Landgoed Keukenhof te Lisse. Ons TEAM Event is fantastisch verlopen. De sfeervolle ambiance, de prachtige setting in de natuur en de absolute rust gecombineerd met de prima culinaire verzorging en de uitstekende ontvangst door het gastvrije personeel waren de ingrediënten voor een zeer geslaagde dag!" 

Kerstfeest Rabobank Regio Schiphol

"Wij hebben een geweldige avond bij jullie gehad in december. De sfeer was meteen bij het betreden van het terrein goed. Ondanks de regen zag het er zeer sfeervol uit. Zij hebben goed meegedacht en goed geanticipeerd op onze wensen" 

Jaarlijks kerstdiner Shell

"First of all, thank you very much for helping me make this event happen. Everything was perfect! The location was beautifully decorated, taking us into the Christmas spirit! The food was delicious and the service perfect! Thanks a lot again and we are looking forward to organize the next event with you!"

Klik op één op de afbeeldingen om de volledige referentie met bijhorende foto's te zien.