Show navigation
nl

Referenties

Bruiloften

Roxanne en Reinier

"In april 2017 hadden wij onze bruiloft bij Kasteel Keukenhof. De ceremonie, receptie, diner en het feest waren perfect verzorgd met heerlijk eten en vriendelijk personeel. De gasten waren onder de indruk van de locatie en vonden het mooi en sprookjesachtig.

Ook de voorbereidingen verliepen soepel. Er werd met ons meegedacht en duidelijk gecommuniceerd. Ook konden we vaak de locatie nog bezoeken, wat erg prettig is. Kasteel Keukenhof is een droomlocatie en wij hebben ons geen betere bruiloft kunnen wensen!"

 

Bruid en bruidegom trouwen op trap in het kasteel

Dick en Ilse

"In april hebben wij elkaar het ja-woord gegeven op landgoed keukenhof. Geen enkele vraag vanuit ons bleef onbeantwoord. Op de dag zelf hebben wij alleen maar volop kunnen genieten. Wij trouwden in het prachtige kasteel, opgevolgd door een toast, de taart, de borrel en het voortreffelijke diner op dezelfde locatie. In de avond hebben wij het feest gevierd in het oude koetshuis, wat eveneens prachtig was.

De gehele dag verliep op rolletjes mede dankzij het team van landgoed Keukenhof. Zij waren enorm vriendelijk en dachten goed mee. Kortom een cliche: de mooiste dag van ons leven! Wij hebben het contact als zeer prettig ervaren. De hele dag verliep goed, er werd  goed aangestuurd en meegedacht. Bedankt!"

 

Bruidspaar snijdt bruidstaart aan op bruiloft in kasteel met schilderijen

Luke & Leonie

Afgelopen 20 maart hebben wij het ja-woord gezegd op trouwlocatie Kasteel Keukenhof. Wij hebben echt een hele mooie dag gehad, en kunnen terug kijken naar een perfecte dag samen met onze familie en vrienden. Deze trouwlocatie is zeker een aanrader. We zijn tijdens de voorbereidingen goed geholpen door het personeel, en hebben meerdere afspraken gehad om de dag door te spreken. Het fijne vonden wij dat wij alles zelf mochten bepalen hoe wij het precies wilden hebben. Dit gaf ons een prettig gevoel. Op de dag zelf was alles top geregeld. Het fijne vonden wij ook dat alles op dezelfde locatie was, waarbij je niet extra tijd verliest om naar diverse locaties te rijden. Wij hebben het ja-woord gezegd in het kasteel, hele mooie romantische kamer, die niet te groot is waardoor het heel persoonlijk is. Daarna hebben wij de receptie, diner en feest in de Hofboerderij gevierd, ook zeker een hele leuke locatie. Ben je op zoek naar een romantische locatie, flexibel personeel en goede begeleiding dan is trouwlocatie Kasteel Keukenhof zeker een aanrader!!

Trouwen Kasteel Keukenhof referentie foto Luke Leonie

Janneke en Joost

"in juli ging Joost tijdens een vakantie in ons favoriete vakantieland Italië op zijn knieën. We besloten er geen gras over te laten groeien en wilden die winter nog trouwen. Een aantal jaar geleden hebben wij rond de kerstperiode een bezoek gebracht aan Kasteel Keukenhof en waren toen direct betoverd door de schoonheid van het Landgoed. Als we ooit zouden trouwen moest het hier zijn, en zo geschiedde - op 23 december hebben wij elkaar het Ja-woord gegeven op deze adembenemend mooie locatie. Onze huwelijksdag voelde als een waar sprookje en werkelijk alles werkte mee om ons huwelijk tot een onvergetelijke dag te maken. Wie had bijvoorbeeld kunnen verwachten dat het twee dagen voor Kerst 15 graden zou zijn (??).

De ceremonie begon om 15.00 uur en die was echt, heel gaaf en mooier dan we ooit durfden dromen. We hebben er bewust voor gekozen om het klein te houden en dat is wat ons betreft enorm geslaagd. De Blauwe kamer van het Kasteel- waar wij elkaar het Ja-woord hebben gegeven is uiterst geschikt voor een intieme bruiloft. Het is heel bijzonder om zo'n moment van ons leven te mogen delen met iedereen die ons lief is en dicht bij ons staat.

Ook onze verdere huwelijksdag hebben we gevierd op het Landgoed, het diner in het Restaurant smaakte voortreffelijk en de sfeer was ongedwongen, de feestavond vond plaatst in het koetshuis - de ideale locatie voor een spetterend feest. Al met al is het een droom dag geweest. We hebben genoten van iedere minuut en zouden het, als het kon direct weer overdoen. Wij kunnen een huwelijksdag op Landgoed de Keukenhof aan iedereen aanraden. Er is een hele fijne samenwerking met het personeel, wat ervoor heeft gezorgd dat onze dag nog mooier is geworden dan we hebben gehoopt. Heel veel dank daarvoor."

 

Joost & Janneke final-14-klein.jpg

Pauline en Koen

"Via deze weg willen wij alle medewerkers van kasteel Keukenhof bedanken voor het mogelijk maken van de bruiloft van onze dromen bij kasteel Keukenhof. Vooraf wisten wij heel goed wat wij graag wilden, maar na een zoektocht langs 20 locaties begonnen we te denken dat onze wensen toch wat te veel gevraagd waren. Totdat we bij kasteel Keukenhof aankwamen. Wat een fantastische locatie. Een schitterend kasteel, supermooi onderhouden landgoed, leuke bijgebouwen en vooral ook leuke mensen als contactpersonen. Alles klopt gewoon tot in de puntjes.

Al met al, wij vinden kasteel Keukenhof een droomlocatie met mensen die ervoor zorgen dat jouw speciale dag ook daadwerkelijk de dag van je leven wordt. Dit was bij ons zeker het geval, het had wel een week mogen duren! Ook al onze gasten zijn ontzettend enthousiast en we horen alleen maar positieve reacties over de topdag en het complete plaatje. Nogmaals bedankt voor alles."

 

Bruiloft voor kasteel met mooie auto en rode loper

Brigitte en Jan

Sfeer en ambiance: 9
Service en klantvriendelijkheid: 10
Eten en drinken: 10

"Top!"
- Brigitte - bruid 

"Perfecte lokatie, vriendelijk en zeer behulpzaam meedenkend personeel. Zeer plezierig. Dank je wel voor het verzorgen van deze belangrijke dag van mijn zus en zwager."
- Jolanda - ceremoniemeester

"Kasteel Keukenhof is maar 1 woord voor "TOP". Mooie lokatie, vriendelijke mensen, alles is bespreekbaar en alle gasten waren onder de indruk van de lokatie en service. Trouwen, eten en feestje dit allemaal rondom de mooie tuinen van het kasteel, hadden ook een koets geregeld..... Sprookjesdag :)."
- Jan - bruidegom

Bedrijven

Kerstmarkt AW-Groep Lisse

"We hebben onwijs genoten van het kerstfeest, nogmaals bedankt voor alle goede zorgen! We krijgen veel enthousiaste reacties van alles medewerkers en kijken terug op een geslaagd evenement!"

Kerstfeest van Akzo Nobel

"We hebben een ontzettend goede avond gehad bij jullie. Iedereen was erg enthousiast. Het zag er prachtig uit, het eten was heerlijk en de dj ook heel goed. Volgens diverse collega's was dit het beste feest ooit ;)"

Achmea

"De ontvangst in Lisse is uitstekend verlopen. Iedereen was heel er enthousiast over de locatie en de catering. Voor mij sprong de bediening er bovenuit! Wil je de complimenten overbrengen?"

De Nederlandsche Bank

"Wij hebben veel enthousiaste reacties ontvangen over Kasteel Keukenhof en kijken terug op een zeer geslaagde avond. Veel dank voor de goede zorgen en de fijne samenwerking. Graag tot een volgende keer."

Kerstfeest Rabobank Regio Schiphol

"Wij hebben een geweldige avond bij jullie gehad in december. De sfeer was meteen bij het betreden van het terrein goed. Ondanks de regen zag het er zeer sfeervol uit. Zij hebben goed meegedacht en goed geanticipeerd op onze wensen" 

Jaarlijks kerstdiner Shell

"First of all, thank you very much for helping me make this event happen. Everything was perfect! The location was beautifully decorated, taking us into the Christmas spirit! The food was delicious and the service perfect! Thanks a lot again and we are looking forward to organize the next event with you!"

Kick off BAM Techniek-Integrated Works groot succes

"Op 10 oktober heeft BAM Techniek de aftrap gegeven van de nieuwe business unit Integrated Works in de vorm van een gezamenlijk TEAM Event. De 65 medewerkers van Integrated Works hebben voor het eerst met elkaar kennis-gemaakt op Landgoed Keukenhof te Lisse. Ons TEAM Event is fantastisch verlopen. De sfeervolle ambiance, de prachtige setting in de natuur en de absolute rust gecombineerd met de prima culinaire verzorging en de uitstekende ontvangst door het gastvrije personeel waren de ingrediënten voor een zeer geslaagde dag!"