Show navigation
nl

Wandelen met Boom en Co

Samen met Groei & Bloei afdeling Bollenstreek organiseert het Natuur Milieu en Educatie centrum De Groene Bol dit jaar een zestal wandelingen onder de titel ‘Boom en Co’. Deze zes wandelingen vormen met elkaar een volledige introductiecursus over bomen en wordt gehouden vanuit het lokaal van De Groene Bol op het Landgoed Keukenhof.


Tijdens deze wandelingen wordt aandacht geschonken aan de verschijningsvormen van bomen en struiken gedurende het gehele jaar. Bomen herkennen aan de knoppen, de schors, de bladeren, de bloemen en de vruchten. Tijdens de wandelingen wordt ook aandacht geschonken aan de natuurlijke processen die plaats vinden in de natuur en worden ook de kruidachtige planten niet vergeten.


Boom en Co is dus een prima gelegenheid om uw kennis over bomen en struiken te vergroten of deze op een heel interessante wijze weer eens op te frissen. De eerste wandeling vindt plaats op zaterdag 3 februari, aanvang 14.00 uur. De wandelingen duren ongeveer anderhalf uur. Gaat u mee? Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers. Deelname is gratis.


NME de Groene Bol bevindt zich op Landgoed Keukenhof tegenover restaurant de Hofboerderij en naast kinderboerderij Poelepetaat. Landgoed Keukenhof is vrij toegankelijk.

 

Voor meer informatie en aanmelden:
Groei en Bloei, de heer Wim Grimme via grimme@xs4all.nl of 0252 413 657.
NME de Groene Bol, Brenda Clemens via brenda@degroenebol.nl.