Show navigation
nl

Open Toptrouwlocatiedag bij Kasteel Keukenhof

Lisse – Op zondag 23 september opent Kasteel Keukenhof zijn deuren voor aanstaande bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatiedag. Landgoed Keukenhof stelt verschillende locaties open en kleedt ze volledig aan in trouwsferen om bruidsparen de vele mogelijkheden van het kasteel met omliggende landgoed te laten zien. Aanstaande bruidsparen zijn van harte welkom om langs te komen tussen 11:00 en 16:00 uur, toegang en parkeren zijn gratis.

Kasteel Keukenhof is een van de meest bekende trouwlocaties in de regio en weet jaarlijks vele bruidsparen tot hun jawoord te verleiden. Naast het kasteel zijn zowel het Koetshuis, de Hofboerderij, de kasteeltuinen en het Keukenhof bos aangewezen als officiële trouwlocatie van de Gemeente Lisse. Trouwen mag ook in een van de historische salons van het kasteel, onder het trouwprieel in de kasteeltuin of op een unieke plek midden in het bos. Naast de huwelijksvoltrekking kunnen bruidsparen bij Kasteel Keukenhof terecht voor hun complete bruiloft want zowel de ceremonie, receptie, diner als feest kunnen hier worden georganiseerd.

Tijdens de Open Toptrouwlocatiedag maken bezoekers kennis met de vele mogelijkheden die het kasteel en bijbehorende landgoed te bieden hebben. Toekomstige bruidsparen kunnen spreken met een trouwambtenaar, bruidsfotograaf en DJ over ‘’de dag’’, bruidstaarten proeven, bruidsjurken en kostuums bekijken en de aankleding van bloemwerk, ballonnen en de verschillende ceremonie- en feestopstellingen bewonderen. Aanmelden kan via www.kasteelkeukenhof.nl en www.opentoptrouwlocatieroute.nl waar tevens meer informatie te vinden is.

@Simone Bruidsfotografie

 ® Simone's bruidsfotografie