Show navigation
nl

Lenny Kuhr in het Koetshuis

Op dinsdag 1 oktober aanstaande wordt de nieuwe concertserie in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof geopend met een optreden van niemand minder dan Lenny Kuhr. Zij won vijftig jaar geleden het Eurovisie Songfestival met het liedje ‘De Troubadour’. Sindsdien is Lenny altijd blijven optreden. Nu brengt ze haar programma ‘Het lied gaat door’, waarvan in maart van dit jaar de cd uitkwam. Deze werd in de pers heel positief ontvangen.


Sinds 1993 heeft Lenny Kuhr een hele serie albums uitgebracht. In ‘Het lied gaat door’ zijn taal en filosofie meer dan ooit ingepast in haar persoonlijke biografie. Lenny staat in dit concert stil bij de dingen die voorbijgaan en bij datgene wat onvergankelijk is. Daarvoor is het lied het symbool.
Het besef dat alle dingen komen en gaan, stemt tot weemoed en vreugde, en leidt tot alle muziek die in dit programma te horen zal zijn. Lenny wordt begeleid door Reinier Voet op gitaar en Mischa Kool op basgitaar.


In december 2009 zou Lenny Kuhr ook al optreden in het Koetshuis. Vanwege de grote belangstelling werd het optreden verplaatst naar een tent bij de ijsbaan op het terrein bij het kasteel. Het was hartje winter, maar de warmtekanonnen moesten zwijgen omdat bij hun lawaai niet te musiceren viel. Ondanks de ontberingen ging niemand van de ca. 200 bezoekers eerder naar huis.


Het is bijzonder Lenny Kuhr weer te mogen verwelkomen, maar nu dan wel in het Koetshuis!

 

Het concert begint om 20.15 uur. Het Koetshuis is open vanaf 19.30 uur.


Kaartverkoop en reserveren:
www.kasteelkeukenhof.nl
cultureel@kasteelkeukenhof.nl
of telefonisch 0252-465555

 

 

 

Lenny Kuhr site.jpg