Show navigation
nl

Vacature Tuinarchitect

Keukenhof, het mooiste lentepark ter wereld, is al 70 jaar de plek waar de hele wereld komt genieten van 7 miljoen bloeiende bloembollen. In 8 weken tijd ontvangen wij meer dan 1 miljoen bezoekers, die bloemen in alle kleuren en geuren in ons wereldberoemde historische park bewonderen. Een ervaring die hen altijd bij zal blijven.


In verband met het vertrek van onze ontwerper zijn wij op zoek naar een

Ontwerper / tuinarchitect Keukenhof

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de inrichting van het 32 hectare grote Keukenhofpark, dat zijn uitstraling ontleent aan de combinatie van bloembollen, vaste planten, heesters en bomen. Het succes van Keukenhof wordt bepaald door ons vaste concept, dat toch telkens weer vernieuwend en trendsettend is. Als ontwerper kijk je door de ogen van onze bezoekers, je verleidt en verrast hen.

Je hebt HBO-niveau, bijvoorbeeld Larenstein/AHS en succesvolle, creatieve werkervaring in de groene sector. Je hebt gevoel voor stijl, trends en exposure. En natuurlijk heb je kennis van bloembollen en ben je bereid je daarin verder te verdiepen. Daarvoor onderhoud je een breed netwerk van bloembollen- en plantenkwekers.

Naast creativiteit zijn de volgende vaardigheden van belang:
- projectmanagement;
- een proactieve houding met een juiste balans tussen creativiteit en hands-on mentaliteit;
- zelfstanding en besluitvaardig;
- beheersing van autocad;
- makkelijk communiceren met kwekers en de interne organisatie;
- in staat om trends en vernieuwingen te herkennen en toe te passen.

Je bent een teamspeler die binnen ons enthousiaste Keukenhofteam verbinding maakt en draagvlak creëert voor je eigen ideeën.

Meer informatie bij B. Siemerink, directeur (0252-465550). We ontvangen je motivatie en CV graag op vacature@keukenhof.nl.